Menu

Outdoor coaching particulier

Ik geloof dat de natuur een positief effect heeft op mensen. Wandelen in de natuur vermindert stress en helpt om dichter bij je gevoel te komen. Daarom werk ik graag buiten in de natuur samen met jou. De natuurlijke omgeving is ondersteunend aan jouw proces en gebruiken we bovendien als extra spiegel. De natuur kan ons namelijk veel vertellen als je open staat voor de signalen en de symboliek hiervan.

Ben jij op zoek naar een (outdoor) coach in de omgeving van Zoetermeer die jou begeleid bij je persoonlijke ontwikkeling? Neem dan contact met mij op. Dan bespreken we samen jouw wensen en onderzoeken we de mogelijkheden. Ik lever graag maatwerk en stem me af op jouw behoeften.

Jij hebt de vrijheid om te kiezen of je voor 1 of 2 uur op pad wilt met mij. Je kunt ook kiezen voor het programma Free2Feel; lees hier meer over dit krachtige traject. Of misschien wil je wel een paar dagen op pad in een natuurlijke omgeving, in Nederland of daarbuiten. Even letterlijk en figuurlijk afstand nemen en uit de tijd zijn. Neem vrijblijvend contact met mij op om je wensen af te stemmen. Dan bespreken we de mogelijkheden.