Menu

Outdoor coaching zakelijk

Hoe zorg je als werkgever ervoor dat jouw medewerkers in hun kracht staan? Je kunt natuurlijk je mensen naar een cursus sturen in een conferentieoord waar ze een gestandaardiseerd programma aangeboden krijgen. Je kunt er echter ook voor kiezen je medewerkers met mij op pad te sturen, waar ze individuele begeleiding krijgen bij hun persoonlijke ontwikkeling die aansluit bij waar zij op dat moment zijn.

Maatwerk dus waarin mensen weer in contact komen met hun innerlijke kracht en wijsheid. Meer verbinding met zichzelf maakt de weg vrij om meer verbinding te creëren met de omgeving zoals collega’s en klanten. Dit leidt tot medewerkers die goed in hun vel zitten, een fijnere samenwerking op de werkvloer en een productieve werkomgeving. De natuur heeft een positief effect op het welzijn van mensen. Wandelen in de natuur vermindert stress en helpt om uit het hoofd te komen en dichterbij het gevoel. De perfecte omgeving om te werken aan persoonlijke ontwikkeling in de brede zin van het woord.

Veel werknemers worstelen met de balans tussen werk en privé, ervaren drukte en ontwikkelen stress gerelateerde klachten. Als outdoor coach breng ik mensen zowel fysiek als mentaal in beweging. Mensen worden zich bewust van hun gedachten en overtuigingen waardoor de deur zich opent naar verandering. Lees hier meer over persoonlijk leiderschap en burnout preventie.