Menu

Tarieven particulieren

Mijn tarief voor outdoor coaching is € 70,- per uur (incl. BTW).

Het tarief voor het Programma Free2Feel is € 540,- (incl. BTW). Hiervoor krijg je 4 sessies van 2 uur en de mogelijkheid van mailcontact tussen de sessies. De sessies vinden om de 2 á 3 weken plaats. Dit betekent 8 á 12 weken intensieve begeleiding. Kijk hier voor meer informatie over het Programma Free2Feel.

Bij coaching buiten Zoetermeer breng ik ter vergoeding van mijn reiskosten € 0,30 per kilometer in rekening.

Heb jij specifieke wensen? Laat ze weten! Na overleg met jou over jouw individuele wensen stel ik vrijblijvend een offerte op.

Het intakegesprek is gratis omdat ik het belangrijk vind dat we een klik hebben en jij je veilig voelt bij mij. Tijdens de intake verkennen we je coachvraag en bespreken we de aanpak. De intake vindt plaats in Zoetermeer.

Veel organisaties vergoeden de kosten van coaching omdat het bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerker, net zoals trainingen en opleidingen dit doen. Het verschil is dat coaching gaat om één op één contact en daarmee volledig gericht is op het individu en de persoonlijke ontwikkelbehoefte. Daarnaast komt coaching ten goede aan het welzijn van mensen en welke werkgever wil dit nu niet ondersteunen? Informeer bij je werkgever of je de kosten kunt declareren.