Menu

Werkwijze

Mijn coaching kenmerkt zich door wie ik ben; ik luister zonder oordeel en stem me af op jou. Ik kijk naar mensen vanuit respect en mededogen, ben onderzoekend en heb een open houding. Ik werk graag samen met jou buiten in de natuur, waardoor je letterlijk en figuurlijk in beweging komt en we de natuur als extra spiegel kunnen gebruiken. Ik werk in verschillende natuurgebieden in Zuid Holland, met name in de omgeving van Zoetermeer.

Tijdens het coachen praten we niet alleen, we gaan vooral voelen en ervaren. Vaak zijn we gewend de antwoorden op onze vragen te zoeken met ons hoofd en daar vinden we ze niet. Je maakt de beweging van denken naar voelen zodat de antwoorden waar je naar op zoek bent aan de oppervlakte kunnen komen en helder worden voor jou. Instrumenten zoals meditatie, mindfulness, lichaamswerk en systemisch werk zijn hierbij vaak behulpzaam. Je maakt weer verbinding met je innerlijke wijsheid. Je gaat inzien wat het effect is van je gedachten en onderzoeken welke overtuigingen jou belemmeren. Het is mijn visie dat elk mens perfect is, én elk mens heeft dingen te leren. Daarvoor zijn we tenslotte hier op deze wereld! Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en een stukje met je mee te wandelen op jouw persoonlijk pad.

Uiteraard zijn onze gesprekken vertrouwelijk. Ik werk volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Kijk voor meer informatie op:www.nobco.nl.