> Rouwbegeleiding - Free2Feel Begeleiding bij rouw en verlies > Menu

Rouwbegeleiding

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met verlies. Of het nou gaat om het verlies van een dierbare, het verlies van gezondheid, het verlies van een relatie of het verlies van werk. Ingrijpend verlies leidt tot een rouwproces wat vaak gepaard gaat met heftige emoties en een gevoel van desoriëntatie. Vaak ontstaat ook een zoektocht naar betekenis en zingeving als onderdeel van dit rouwproces. Iedereen doorloopt dit rouwproces op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo; hierin is geen goed of fout. Het kan echter gebeuren dat dit proces stagneert waardoor je het gevoel hebt dat je niet verder komt en vast blijft zitten in verlies, wanhoop, verdoving, schuld of gemis. Dan kan rouwbegeleiding uitkomst bieden.

Rouwbegeleiding in Zoetermeer

Heb jij het gevoel dat jij vastloopt in je rouwproces en begeleiding kunt gebruiken hierbij? Neem dan contact op met mij; ik bied rouwbegeleiding in de omgeving van Zoetermeer. Je bent meer dan welkom. Samen brengen wij jouw rouwproces weer in beweging. Met zachtheid, aandacht, geduld en zonder oordeel. Zodat jij het verlies kunt integreren in je leven en er betekenis aan kunt geven. We gaan op zoek naar een nieuwe balans tussen plezier en rouw. Ik werk daarbij graag buiten in de natuur omdat ik ervaar dat de natuur helpend is hierin. Mocht dat voor jou niet prettig zijn, om wat voor reden dan ook, dan kunnen we terecht in mijn praktijkruimte in Zoetermeer. Ook online sessies behoren tot de mogelijkheden.

Kijk voor enkele tips over rouwverwerking op deze pagina.

Afspraak maken

Wil je direct een intakegesprek inplannen? Je krijgt 50% korting op het intakegesprek omdat ik het belangrijk vind dat we een klik hebben en je je op je gemak voelt bij mij. Je kunt bij mij langskomen in Zoetermeer of we plannen het gesprek in op afstand via bijvoorbeeld Skype of Zoom.

50% korting intakegesprek