Menu

Wie ben ik?

Mijn naam is Richelle Verhoef (1971). Ik ben getrouwd, moeder van 3 lieve meiden en ik woon in Zoetermeer. Ik heb een financiële achtergrond en ben jaren actief geweest als accountant en in diverse management rollen. Totdat ik tegen mijn grenzen aanliep en een burn-out kreeg. Deze fase was een diep dal waarin ik weinig licht zag. Het dwong me echter om stil te staan en eens te bekijken waar ik eigenlijk mee bezig was.

Ik zat erg in mijn hoofd, was altijd druk (gezin, werk, sport, actief sociaal leven) en liet me leiden door wat in mijn ogen de verwachtingen van anderen waren. Maar wat wilde ik eigenlijk? Wat waren mijn behoeften? Ik kon het niet bedenken en realiseerde me dat ik meer mocht gaan voelen om de antwoorden op deze vragen te vinden. En in dat proces ontdekte ik waar ik heel blij van wordt en dat is verbinding voelen met mensen. Verbinding van hart tot hart. Waarin de stroom van energie en liefde voelbaar wordt. Waarin verschillen wegvallen en echt contact ontstaat. Inmiddels heb ik onder meer een gecertificeerde coach opleiding gedaan en begeleid ik mensen op hun persoonlijke pad. En op dat pad kunnen de meest uiteenlopende vragen naar boven komen, bijvoorbeeld op het gebied van zelfvertrouwen, voelen, verbinding, balans werk/privé, rouwverwerking, bewustzijnsontwikkeling, zingevingsvraagstukken etc.

Als coach is het luisteren zonder oordeel essentieel. Ik vind dat ook heel fijn omdat ik dan met een open blik mag ontdekken wat er speelt bij de ander. Als er geen oordeel is kan verbinding ontstaan; een onmisbare basis voor coaching in een veilige omgeving. Een mooi thema waar ik ook actief in ben met 2 compagnons. Kijk op www.eendagzonderoordeel.nl als je hier meer over wilt weten.

Naast coaching vanuit mijn eigen praktijk, ben ik ook als outdoor coach werkzaam voor Special Forces in Business, waar ik onder meer coachingsreizen naar Noorwegen en IJsland begeleid. Nieuwsgierig? Kijk op www.decoachingsreisvanjeleven.nl