> Waarom Free2Feel? - Free2Feel 3 waarden: Vrijheid, Voelen, Verbinding > Menu

Waarom Free2Feel?

Vrijheid, Voelen en Verbinding

De naam Free2Feel staat voor drie waarden die voor mij belangrijk zijn: Vrijheid, Voelen en Verbinding. Vrij zijn om te voelen wat ik voel. Niet gevangen in gedachten. Niet beperkt door die kritische stem. En niet gestuurd door wat ik denk dat andere mensen van mij verwachten. Door de beweging van denken naar voelen vergroot ik mijn vrijheid en ben ik beter in staat mijn hart te volgen.

Ik ben vrij om te kiezen voor voelen in plaats van denken, voor liefde in plaats van angst. Ik ben vrij om me te laten leiden door liefde en compassie. Het getal 2 staat voor verbinding. Verbinding met mijzelf en van daaruit ook met de ander. Verbinding met de natuur en het grotere geheel. In de verbinding is liefde voelbaar. Onvoorwaardelijke liefde.

vrijheid en verbinding met de natuur